Tatlıses, Zerrab için: Eğer o zat hırsızsa o zaman ben de hırsızım

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, Azeri asıllı İranlı işadamı Reza Zerrab hakkında yazılan ve konuşulanlarla ilgili, “Eğer o zat hırsızsa o zaman ben de hırsızım.

Google Haberlere Abone ol
Tatlıses, Zerrab için: Eğer o zat hırsızsa o zaman ben de hırsızım

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, Azeri asıllı İranlı işadamı Reza Zerrab hakkında yazılan ve konuşulanlarla ilgili, “Eğer o zat hırsızsa o zaman ben de hırsızım.” dedi.

Tatlıses, Twitter hesabı üzerinden; bir televizyon kanalındaki programda konuşulanları kast ederek şunlara yazdı: “2. Sayfa, Ebru Gündeş Rezza Zarrab hakında ne kadar konuştunuz be! Car Car Car ikisini de ne kadar tanıyorsunuz da konuşuyorsunuz Arkadaş?? Ne oldu? birileri sizi eleştirince sinir hemen tavan yaptı; Ben dostumu savunurum ucunda ölüm bile olsa.! Ben herkese dostum Demem zaten.!! O zaman sizden Rica ediyorum ölümüm hariç, benim adımı hiç bir şekilde 2. Sayfa’da kullanmayın benim o programda adım geçsin istemiyorum..!! Ben bugüne kadar sizlere yalan söyledim mi? Zannetmiyorum. Çünkü ben inandığım insanı savunurum eğer O zat hırsızsa o zaman bende Hırsızım..!!”
CİHAN

Yorumlar