Tatlıses, Başakşehir’de kebap salonu açtı

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Tatlıses Gıda, kebap zincirlerine bir yenisini Başakşehir’de ekledi.İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmed Tatlıses’in işletmeciliğini üstlendiği Tatlıses Kebap,...

Google Haberlere Abone ol
Tatlıses, Başakşehir’de kebap salonu açtı

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Tatlıses Gıda, kebap zincirlerine bir yenisini Başakşehir’de ekledi.

İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmed Tatlıses’in işletmeciliğini üstlendiği Tatlıses Kebap, 8. kebap ve lahmacun salonunu Başakşehir’de açtı. Açılışa; sanatçılar Mahmut Tuncer ve Hasan Yılmaz da katıldı. Tatlıses’in yürümekte zorlandığı ve oğlu ve korumalarının koluna girerek yürüdüğü görüldü.

Yemediği şeyi başkasına da yedirmediğini söyleyen. Tatlıses “ Seyrantepe’de ne yiyorsanız burada da aynısı.” dedi. Tatlıses, Ramazan ayı ile ilgili bir soruya ise “Bütün İslam aleminin Ramazanlarını tebrik ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Aç insanları doyursunlar. Ramazanlar o zaman Ramazan olur.” cevabını verdi. Ramazan ayında herkesten daha ucuz olacaklarını da söyleyen Tatlıses “ Önemli olan para kazanmak değil, iyi işler yapmak.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar