Tatlı ve unlu mamul imalathanelerine bayram denetimi

Başakşehir Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı arefesinde şeker, çikolata, tatlı satan yerler ile pasta, tatlı, baklava ve unlu mamul imalathanelerini denetledi.Güvercintepe Mahallesi’nde yapılan denetimlerde...

Google Haberlere Abone ol
Tatlı ve unlu mamul imalathanelerine bayram denetimi

Başakşehir Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı arefesinde şeker, çikolata, tatlı satan yerler ile pasta, tatlı, baklava ve unlu mamul imalathanelerini denetledi.

Güvercintepe Mahallesi’nde yapılan denetimlerde iş yeri sağlık karnesi, iş yeri açma ruhsatlarını incelendi. Personelin giydiği kıyafetler, el ve tırnak temizliği, ürünlerde kullanılan malzeme, vergi levhaları, hizmet standartları, imalathane temizliği kontrol edildi.

Denetlenen mekanlardan birinin ustabaşı Mehmet Yapıcı, hijyene önem verdiklerini; bu anlamda gerekenleri yaptıklarını belirtti. İşletme Müdürü Mustafa Öztürk ise personellerini Başakşehir Belediyesi’nin verdiği hijyen eğitimlerine aksatmadan gönderdiklerini ve zabıta denetimlerinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Öztürk, her türlü öneri ve kurala uyduklarını da ifade etti.

Başakşehir Belediyesi denetleme ekipleri müesseseler hakkında tuttukları notları puanlıyor. Puanlamayı firma patronu ile paylaşıyor. Bu puanın bir sonraki denetlemede artması veya inmesi grafiklere dökülüyor.

CİHAN

Yorumlar