Tatile gidemeyenlere oyunculuk, drama ve diksiyon kursu

Adana Çukurova Belediyesi, tatile gidemeyen ilçe halkı için ücretsiz oyunculuk, drama ve diksiyon kursu verecek. Bu eğitimleri almak isteyen vatandaşlara belediye bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu ekibi destek olacak. Kurslara katılmak...

Google Haberlere Abone ol
Tatile gidemeyenlere oyunculuk, drama ve diksiyon kursu

Adana Çukurova Belediyesi, tatile gidemeyen ilçe halkı için ücretsiz oyunculuk, drama ve diksiyon kursu verecek. Bu eğitimleri almak isteyen vatandaşlara belediye bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu ekibi destek olacak. Kurslara katılmak isteyenler Çukurova Belediyesi Kültür Merkezi ile Doğal Park Amfi Tiyatro’ya kayıt yaptırabilir. Öğrenciler kursa yetenek sınavı yapılmadan alınacak. Kurslar 7 yaş ve üzeri drama, 17 yaş ve üstü oyunculuk ve diksiyon olmak üzere iki gruptan oluşacak. Kursiyerler haftada dört gün günde üçer saat ders alacak. Belediye Şehir Tiyatrosu'nun deneyimli oyuncu kadrosunun vereceği kurslar kayıtların ardından başlayacak. Kursta başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.

    Çukurova Belediye Başkan Soner Çetin, 7’den 77’ye bütün vatandaşları sanatla buluşturmaya kararlı olduklarını bildirdi. Sanat ve kültürle iç içe bir Çukurova için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Çetin, "Göreve seçilmeden önce kamuoyuna ‘Çukurova’yı kültür-sanat şehri yapacağız’ diye bir mesaj vermiştik. Seçildik ve hemen her hafta bir kültür sanat etkinliğine katkı yapmaya çalışıyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar