Tatil için geldiği Ereğli'de serinlemek için girdiği gölette boğuldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Recep Onay (13) serinlemek için girdiği gölette boğularak hayatını kaybetti. Mahalle sakinlerinin yaklaşık 1 saat süren araması sonrasında çıkarılan Onay'ın cesedini gören yakınları gözyaşlarına boğuldu....

Google Haberlere Abone ol
Tatil için geldiği Ereğli'de serinlemek için girdiği gölette boğuldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Recep Onay (13) serinlemek için girdiği gölette boğularak hayatını kaybetti. Mahalle sakinlerinin yaklaşık 1 saat süren araması sonrasında çıkarılan Onay'ın cesedini gören yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Olay, akşam saat 18.00 sularında Ören Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Recep Onay, yolda karşılaştığı iki çocukla birlikte serinlemek gölete girdi. Onay'ın suda çırpındığını gören çocuklar çevredeki vatandaşlara haber verdi. Kısa sürede gelen mahalle sakinleri elbiseleri ile suya atladı.

Mahalle sakinlerinin yaklaşık 1 saat süren arama çalışmalarının ardından çocuğun cesedi bulundu. Sudan kıyıya çıkarılan Onay'a, sağlık görevlileri kalp masajı yapmaya başladı. Ağzında köpük ve su çıkan Recep Onay, yaklaşık 2 kilometrelik patika alandan taşınarak ambulansa alındı. Onay, ambulansta gerekli müdahalelerin yapılmasının ardından özel hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerde Recep Onay'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

Gölette kaybolan çocuk ile birlikte dere yatağına gelen iki çocuk, polislere şunları söyledi: "Bize nereye gittiğimizi sordu. Biz dereye gittiğimizi söyledik. O da bizimle birlikte geldi. O, bizim önümüzden gitti. Biz çocuğun suda çırpındığını gördük. Sonra balık tutanlara haber verdik. Burada benim arkadaşım, çocuğa sopa attı." diyerek olayı anlattı.

13 Yaşındaki Recep Onay'ın, İstanbul' da oturduğu ve tatil için Ereğli'de yaşayan yakınlarının yanına geldiği öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar