Taşıdıkları tabelanın altında kalan 2 işçi yaraladı

Boğaziçi Köprüsü çıkışında meydana gelen tabela kazası görenlere ‘bu ancak Türkiye’de olur’ dedirtti. Kamyonet kasasında taşınan bir firmanın reklam tabelası güvenlik önlemleri alınmadığı için işçilerin üzerine düştü....

Google Haberlere Abone ol
Taşıdıkları tabelanın altında kalan 2 işçi yaraladı

Boğaziçi Köprüsü çıkışında meydana gelen tabela kazası görenlere ‘bu ancak Türkiye’de olur’ dedirtti. Kamyonet kasasında taşınan bir firmanın reklam tabelası güvenlik önlemleri alınmadığı için işçilerin üzerine düştü. Olay sırasında yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 11.30 sıralarında köprü yolu Acıbadem Mevkii’nde meydana geldi. İddialara göre bir inşaat şirketine ait 2.5 metre uzunluğundaki metal reklam tabelası kamyonet kasasına yüklendi. Yaklaşık 100 kg ağırlığındaki tabela iple bağlanmak yerine serbest bırakıldı. Kamyonete binen 2 işçi de reklam tabelasını elleriyle tutarak düşmesini engellemeye çalıştı. Köprüyü geçtikten yaklaşık 2 kilometre sonra aniden esen rüzgar tabelayı uçurdu. Sürüklenen metal tabela kamyon kasasındaki işçilere çarparak yaralanmalarına neden oldu. İlginç kazayı arkadan gelen sürücüler fark ederek hareket halindeki kamyoneti durdurdu. Yaralı işçiler için olay yerine ambulans çağrıldı. Yaralılar ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Yola savrulan tabela belediye işçileri tarafından yol kenarına bırakıldı. Kamyonet sürücüsü, rüzgarın tabelayı savurduğunu, tabelayı tutan işçilerin bu sırada yaralandığını söyledi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar