TASİAD, iş adamlarını iftarda buluşturdu

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) geleneksel olarak düzenlediği iftarda iş dünyası temsilcilerini bir araya getirdi.İftar programına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, King Paolo Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin...

Google Haberlere Abone ol
TASİAD, iş adamlarını iftarda buluşturdu

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) geleneksel olarak düzenlediği iftarda iş dünyası temsilcilerini bir araya getirdi.

İftar programına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, King Paolo Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Turan, TASİAD üyeleri ve davetli iş adamları katıldı. Açılış konuşmasını TASİAD Yönetim Kurulu Eş Başkanı Özkan Taşkıner'in yaptığı iftar programı kapsamında King Paolo Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Turan 'Farklılaşmak için Ar-Ge ve İnovasyon' konulu konferans verdi. Turan konferansının bir bölümünde ise Türkiye’de insanların yüzde 90’ında ayak bozuklukları olduğuna değinerek, bunda temel etkenin yanlış ayakkabı seçimleri olduğunu söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarına önemine dikkat çeken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ iş dünyasının yanında olduklarını, onların sorunlarına çözüm yolları aradıklarını ifade etti.

Program sonunda King Paolo yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Turan’a, TASİAD teşekkür plaketini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat takdim etti. CİHAN

Yorumlar