Taşer: İzmir ne Tokatlıya ne de Erzincanlıya muhtaç

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, seçim çalışmalarına Ödemiş, Tire ve Torbalı ilçelerinde devam etti.

Google Haberlere Abone ol
Taşer: İzmir ne Tokatlıya ne de Erzincanlıya muhtaç

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, seçim çalışmalarına Ödemiş, Tire ve Torbalı ilçelerinde devam etti. Zafere emin adımlarla yürüdüklerini belirten Taşer, "İzmir ne Tokatlıya ne de Erzincanlıya muhtaç. İzmir`in hizmet sevdasıyla yanıp tutuşan MHP'li kadrolara kavuşmasına bir hafta kaldı, sessiz fırtına 30 Mart`ta kopacak." dedi.

MHP Ödemiş Belediye başkan adayı Mehmet Yılmazer ile birlikte Ödemiş`te esnaf ziyaretinde bulunan Taşer, daha sonra MHP Tire Belediye başkan adayı Hasan Çağlı ile ilçeyi gezdi. Burada halka hitap eden Taşer yine Binali Yıldırım ve Aziz Kocaoğlu'na yüklendi. İzmirli olduğunu her fırsatta dile getiren Taşer, "İzmirliler 30 Mart`ta en doğru kararı verecektir. Ama oylarını kullanmadan önce çok iyi düşünsünler. Ben doğma büyüme İzmirliyim. Belediyecilikteki deneyimim ortada. Herkes İzmir`in çocuğuna sahip çıksın. İzmir ne Tokatlıya ne de Erzincanlıya muhtaç. Bu seçimde gelecek nesillerimiz için kendi hemşehrinize destek verin." şeklinde konuştu.

Buradan Torbalı`ya geçen Taşer, ilçe girişinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. MHP Torbalı Belediye başkan adayı Yurdadoğ Mutlu ile köyleri gezen Taşer, yaptığı konuşmada, "Sayın Kocaoğlu ve Yıldırım İzmir`e şunu yapacağız, bunu kazandıracağız diye nutuk atıyorlar. Biriniz 10 yıl bakanlık, biriniz de 10 yıl belediye başkanlığı yaptı. Artık bırakın halkı kandırmayı. 10 yıl boyunca elinizi bağlayan mı oldu, ayağınıza pranga vuran mı oldu? Bu şehrin 10 yılını heba ettiniz. Artık yeter şimdi söz İzmir'in." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar