Taş ocağında ölen Erdem Çelikmen son yolculuğuna uğurlandı

Sultangazi'de bir taş ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 40 yaşındaki Erdem Çelikmen, gözyaşları arısında son yolculuğuna uğurlandı.Cebeci Mahallesi'ndeki taş ocağında yaşanan göçükte, çalıştığı iş makinesiyle...

Google Haberlere Abone ol
Taş ocağında ölen Erdem Çelikmen son yolculuğuna uğurlandı

Sultangazi'de bir taş ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 40 yaşındaki Erdem Çelikmen, gözyaşları arısında son yolculuğuna uğurlandı.

Cebeci Mahallesi'ndeki taş ocağında yaşanan göçükte, çalıştığı iş makinesiyle birlikte balçık altında kalan Erdem Çelikmen, son yolculuğuna uğurlandı. Çelikmen, Sultangazi Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Habipler Yeşil Yayla Mezarlığı’nda toprağa verildi. Namazda, Erdem Çelikmen’in babası İmdat Çelikmen güçlükle ayakta durabildi.

Aynı taş ocağında çalışan Mustafa Taner, taş ocağında meydana gelen göçükten 5 dakika sonra aşağıya indiğini söyledi. Taner, “Biz yukarıya balçık çamur dökmüştük. Etrafını setle kapatıyorduk ancak o balçık çamur biriktikçe seti patlatmış. Tam paydos saatine denk geldi zaten. Bir tane kepçe ile kamyon vardı. Orda doldurma yaparken balçık çamur 10 saniyede içine almış hepsini. Biz olaydan sonra hemen gelip etrafını temizlemeye başladık ama iş işten geçmiş boğulmuşlardı. Bir anda olup bitti. Kimsenin engel olabilecek bir zamanı yoktu. O balçığın patlayacağı kimsenin aklına gelmezdi. Biz taş düşmesinden korkuyorduk. Allah’ın takdiri inşallah daha kötüleri olmaz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar