Tartıştığı karısını telle boğarak öldürdü

Kadın cinayetlerine bir yenisi de Bursa'da eklendi. Bursa'nın Yıldırım ilçesinde emekli bir kişi, iddiaya göre; 'görüşmeyeceksin' dediği akrabasıyla telefonla konuşan karısını telle boğarak öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Tartıştığı karısını telle boğarak öldürdü

Kadın cinayetlerine bir yenisi de Bursa'da eklendi. Bursa'nın Yıldırım ilçesinde emekli bir kişi, iddiaya göre; 'görüşmeyeceksin' dediği akrabasıyla telefonla konuşan karısını telle boğarak öldürdü. Cinayetin ardından kızını arayarak, "Anneni öldürdüm şimdi evden çıkıyorum" diyen zanlı apartmandan çıkarken polis ekiplerince yakalandı.

Esenevler Mahallesi Erdoğan Caddesi Akeretler Sitesi A Blok 9. katta oturan SSK emeklisi Hasan Yılmaz, (58) eşi Firdevs Yılmaz (58) ile tartışmaya başladı. Firdevs Yılmaz'ın eşinin 'görüşmeyeceksin' dediği Karacabey'deki akrabalarıyla telefonla konuştuğu iddiasıyla çıkan tartışmada, Hasan Yılmaz, evin balkonunda eline geçirdiği galvaniz telle eşi Firdevs Yılmaz'ı boğdu.

Firdevs Yılmaz'ın yere yığılmasından sonra kızı Sinem'i arayan Hasan Yılmaz, işlediği cinayeti itiraf ederek evden çıkacağını söyledi. Eve gelen 112 Acil Servis Ambulansı görevlileri, Firdevs Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, site bahçesinden çıkan Hasan Yılmaz, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Firdevs Yılmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, Hasan Yılmaz'ın yakınları, "Yılmaz çifti arasında bildiğimiz herhangi bir sorun yoktu. Nasıl oldu, biz de anlayamadık." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar