Tartıştığı eski eşini silahla yaraladı

Başkent’te bir kişi araç içinde tartıştığı eski eşine cadde ortasında ateş etti.

Google Haberlere Abone ol
Tartıştığı eski eşini silahla yaraladı

Başkent’te bir kişi araç içinde tartıştığı eski eşine cadde ortasında ateş etti. Bacağından yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Zanlı aracıyla kaçtı.

Olay, gece saatlerinde Kızılay Ziya Gökalp Caddesi Kolej Metro Çıkışı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tayfun D. isimli şahıs, eski eşi Gül D. ile buluşup arabasında konuşmaya başladı. Bir süre sonra ikili henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Gül D., Ziya Gökalp Caddesi üzerinde araçtan indi. Bunu üzerine tartışma cadde üzerinde de devam edince Tayfun D. yanında getirdiği silahını çekerek eski eşi Gül D.’ye ateş etti. Gül D. bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Zanlı Tayfun D., 67 AD 508 plakalı aracıyla olay yerinden ayrıldı.

Silahlı kavgayı Kolej Kavşakta bekleyen Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri duydu. Olay yerine gelen polis ekipleri yerde yaralı bir kadın olduğunu görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri gelene kadar bir polis Gül D.’nin başını tutarak genç kadını sakinleştirmeye çalıştı. Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi burada yaptı. Gül D., isimli kadın Ankara Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralanan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede çok sayıda boş kovan buldu. Polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN

Yorumlar