Tarsus, MHP'li Şevket Can'a 'evet' dedi

MHP Tarsus Belediye Başkan adayı Şevket Can, seçimlerden zaferle çıkarak, Tarsus'un yeni belediye başkanı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tarsus, MHP'li Şevket Can'a 'evet' dedi

MHP Tarsus Belediye Başkan adayı Şevket Can, seçimlerden zaferle çıkarak, Tarsus'un yeni belediye başkanı oldu. Can’ın belediye başkanlığı Tarsus’ta bayram havası yaşattı.

Resmi olmayan sonuçların parti görevlilerince seçim bürolarına ulaşmasıyla beraber farkı açan MHP’den kutlamalar havai fişek gösterileriyle doruğa ulaştı. Coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Şevket Can, Tarsus’un hizmet davasına sahip çıktığını söyledi. Şevket Can, "Allah bizlere kaldığımız yerden devam etmeyi nasip etti. Bunun onur ve gururunu Tarsuslu hemşehrilerimiz ile beraber yaşıyoruz. Hepiniz çok çalıştınız ve çok büyük fedakarlıklar yaptınız. Bugünlere kadar göstermiş olduğunuz sıcak ve yakın ilgiden dolayı bugüne kadar bizden duanızı ve desteğinizi esirgemediniz sizlere minnettarız. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. Bundan sonra omuzlarımızdaki yükün ve vebalin farkındayız. Sizlerle beraber çok yorulduk. Bu yorgunluğun mükafatını da seçimi kazanarak, aldık. Hiç kimse şunu unutmasın ki, Tarsus bizimdir, bizim kalacak." dedi.

Bu arada resmi olmayan sonuçlara göre, MHP 69 bin 225, CHP 57 bin 230, AKP 36 bin 725, BDP ise 19 bin 289 oy aldı.

ŞEVKET CAN KİMDİR?

1969 Yılında Tarsus’ta doğan MHP'li Can, Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden 1992 yılında mezun oldu. Erzurum Ülkü Ocakları’nda değişik kademelerde görev alan Can, evli ve bir çocuk babası.




CİHAN

Yorumlar