Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri bilgilendirme toplantısı yapıldı

Bursa’da 2014 Yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme Ödemesi Yapılması Hakkında Tebliğ'de takip edilecek süreç, düzenlenen toplantı ile anlatıldı.Resmi gazete'de 4 Temmuz 2014’te yayımlanarak yürürlüğe giren...

Google Haberlere Abone ol
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri bilgilendirme toplantısı yapıldı

Bursa’da 2014 Yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme Ödemesi Yapılması Hakkında Tebliğ'de takip edilecek süreç, düzenlenen toplantı ile anlatıldı.

Resmi gazete'de 4 Temmuz 2014’te yayımlanarak yürürlüğe giren ‘2014 Yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme Ödemesi Yapılması Hakkında Tebliğ’ ile ilgili süreç hakkında ilgililer bilgilendirildi. Tarım İl Müdürlüğü'nde yapılan toplantı Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü, Eğitim-Yayım Birimi'nden konu sorumlularının sunumuyla gerçekleştirildi. Toplantıya kentte Tarımsal Danışmanlık Yetki Belgesi olan kurum ve kuruluş yetkilileri ile bu kapsamda görev yapan yönetici, tarım danışmanları ve ilçe müdürlüklerindeki konu ile ilgili sorumlu personel katıldı.

Yeni yürürlüğe giren 2014 Yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme Ödemesi Yapılması Hakkında Tebliğ ile destekleme kapsamında tarımsal danışmanlık hizmeti alacak işletmelere tarımsal danışmanlık hizmeti verecek kişi ve kuruluşlar belirlendi. Ayrıca, desteklemeye başvuracak kişi ve kuruluşlar, iş ve işlemleri gibi konular da ele alındı.

Yine destekleme ödemesi kriterleri, desteklemelerin denetimine ilişkin görev ve yetkiler, desteklemeden yararlanamayacaklar ve cezai sorumluluklara ilişkin usul ve esaslar belirlendi.

CİHAN

Yorumlar