Tarihi lise futbolda Adana şampiyonu oldu

Adana’nın tarihi okulu Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi, liselerarası futbol müsabakalarında Adana şampiyonu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tarihi lise futbolda Adana şampiyonu oldu

Adana’nın tarihi okulu Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi, liselerarası futbol müsabakalarında Adana şampiyonu oldu. Tarihi okul, spordaki başarılarıyla dikkat çekiyor. Takım ve bireysel sporda Adana’yı başarıyla temsil eden lise öğrencileri futbolda 2013-2014 eğitim öğretim yılı Adana şampiyonu oldu.

Futbol takımı olarak 3 yıl önce yola çıkan, her yıl üstüne yeni hedefler koyarak ilerleyen, ilk yıl Adana üçüncülüğü, 2. yıl yenilgisiz Adana üçüncüsü olan ve yarı finallere kalan Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi, bu yılki hedefine ulaştı. Adana şampiyonu olmanın gururunu yaşayan okul müdürü Ömer Gök, emeği geçenlere teşekkür etti. Ömer Gök, teknik ekipten Cem Şu ve Abdullah Saydam, Tarih Öğretmeni Özay Arıcı ve diğer öğretmenler ile okul aile birliği, futbolcuların gerek antrenman gerekse maçlara taşınmasını sağlayan servisler ve özellikle final maçında futbolcu arkadaşlarına taraftar olarak büyük destek veren öğrencilerinin örnek bir dayanışma sergilediğini kaydetti.

Okulun hentbolda Türkiye yarı finali, bireysel sporlarda sırıkla yüksek atlama dünya şampiyonluğu, Balkan ikinciliği ve gülle atmada Adana şampiyonu çıkardığını dile getiren Ömer Gök, spora gösterdikleri önemi artırarak sürdüreceklerini vurguladı.
CİHAN

Yorumlar