Tarihi kilisede şüpheli ölüm

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde lise öğrencisi genç, tarihi kilise binasında ölü bulundu. Hastaneye akın eden ve ayrı oldukları öğrenilen anne ve baba ile iki tarafın yakınlarının kavgasını araya giren polis önledi. Olay, akşam saatlerinde...

Google Haberlere Abone ol
Tarihi kilisede şüpheli ölüm

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde lise öğrencisi genç, tarihi kilise binasında ölü bulundu. Hastaneye akın eden ve ayrı oldukları öğrenilen anne ve baba ile iki tarafın yakınlarının kavgasını araya giren polis önledi.

Olay, akşam saatlerinde Orhanlar Mahallesi Tokmaklar sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tarihi Rum Kilisesi binasının içerisinde yerde yatan bir kişinin olduğunu gören mahalle halkı durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı incelemede şahsın öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri, yaptığı araştırmada cesetin lise öğrencisi Barış Ergül'e (16) ait olduğunu belirledi.

Ambulansa alınan gencin cesedi Ereğli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Cesedin morga alınmasının ardından olay, ayrı yaşadıkları öğrenilen anne Fatma ve baba Osman Ergül'e haber verildi. Acı haberi alan anne ve baba ile her iki tarafın yakınları hastaneye akın etti. Hastane önünde tartışmaya başlayan anne ve baba, çocuklarının ölümüyle ilgili birbirlerini suçlarken, tartışmaya dahil olan taraflar tansiyonun birden yükselmesine neden oldu. Araya giren polis, tarafları uzaklaştırınca tartışma büyümeden sona erdi.

Tam bu sırada hastaneden çıkan abla Gülşah Ergül, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu babasına "Senin gibi baba olmaz olsun" sözlerini sarf edince ortam yeniden gerildi. Polisin müdahalesi ile bir kez daha uzaklaştırılan baba Osman Ergül, sakinleştirilmeye çalışıldı. Diğer yandan Barış Ergül'ün ölüm haberini alan arkadaşları da hastane önüne akın etti. Büyük üzüntü yaşadığı görülen gençler birbirlerine sarılarak ağladı.

Lise 9. sınıf öğrencisi olan ve tarihi kilisede ölü bulunan Barış Ergül'ün madde bağımlısı olduğu iddia edildi.

Polis, şahsın ölümüyle ilgili olarak soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar