Tarihi eser kaçakçıları yakalandı

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda 2 adet bronz tarihi eser ve sikke ele geçirildi.Patnos ilçesinde yapılan operasyonla durdurulmak istenen ancak dur ihtarına uymayarak...

Google Haberlere Abone ol
Tarihi eser kaçakçıları yakalandı

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda 2 adet bronz tarihi eser ve sikke ele geçirildi.

Patnos ilçesinde yapılan operasyonla durdurulmak istenen ancak dur ihtarına uymayarak kaçtı. Takip sonucu durdurulan 04 plaka sayılı araçta yapılan aramada 2 adet bronz, 1 adet gümüş sikke ve ağırşak olarak nitelendirilen topraktan yapılmış 2 adet obje ele geçirildi. 1 kişi hakkında soruşturmaya başlanıldığı açıklandı.

Tablacı olarak tabir edilen kaçak sigara satıcılarına yönelik yapılan operasyonda ise bin 239 paket kaçak sigara ele geçirildiği ve 3 kişi hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

İl merkezi çevre yolu üzerinde durdurulan bir otobüste yolculuk yapan Pakistan uyruklu N.R. isimli şahsın sırt çantasında yapılan aramada da 6 adet alüminyum tencerenin altına oluşturulan özel bölmelerde 1 kilo 607 gr eroin ele geçildi. Şahsın gözaltına alındığı belirtildi. CİHAN

Yorumlar