Tanrıver göreve başladı

AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Başkanlığına atanan Avukat Mehmet Ali Tanrıver, mazbatasını aldıktan sonra basın toplantısı düzenledi.AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan tanıtım toplantısına İl Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Tanrıver göreve başladı

AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Başkanlığına atanan Avukat Mehmet Ali Tanrıver, mazbatasını aldıktan sonra basın toplantısı düzenledi.

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan tanıtım toplantısına İl Başkanı M. Ali Tanrıver’in yanı sıra AK Parti Nevşehir milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Av. Murat Göktürk, Av. Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Partili bazı ilçe ve belde belediye başkanları, teşkilat mensupları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan yeni başkan Mehmet Ali Tanrıver, görevlendirilme sürecine değindi ve ardından eski AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve yönetimine teşekkür etti.

Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider il başkanlığı atama sürecinin son derece centilmence ve AK Parti ilkelerine yakışır bir şekilde geçtiğine değindi. Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk, İl Başkanlığı görevlendirme sürecinin herkese örnek bir şekilde gerçekleştiğine dikkat çekti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan ise yeni il başkanı ve ekibini kurtlarken bu makamların birer imtiyaz değil hizmet makamı olduğuna işaret etti.

Tanrıver’in kimsenin değil herkesin adamı olduğuna vurgu yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Bizim de kendi içimizde kavgalarımız oldu. Bunların hepsini aştık. Hiçbirimizin elinde keser yoktu. Arkadaşlar hepimiz M. Ali Bey'in il başkanı olmasını istedik. O kimsenin değil herkesin adamı.” ifadelerini kullandı.

Basın toplantısının son bölümünde milletvekilleri, İl Başkanı, Belediye Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı hep birlikte ayakta el ele tutuşarak fotoğraf çektirdi. CİHAN

Yorumlar