Tanır:Girişimci insan mevcut yaşamı daha iyi hale getiren kişidir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Tanır, girişimciyi yeni fikirler üretebilen, bu fikirleri bilim ve araştırmalarla destekleyen, iş birliğine önem veren bir insan...

Google Haberlere Abone ol
Tanır:Girişimci insan mevcut yaşamı daha iyi hale getiren kişidir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Tanır, girişimciyi yeni fikirler üretebilen, bu fikirleri bilim ve araştırmalarla destekleyen, iş birliğine önem veren bir insan olarak tarif etti.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) ile 'Güçlü Büyüyen Şirket Olmak' isimli seminer düzenledi.

Toplantıda bir konuşma yapan TOBB Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Tanır, gelişen dünya sermayesine paralel, Manavgat ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla böyle bir toplantıyı organize ettiklerini söyledi.

Girişimci yeni fikirler üretebilen, bu fikirleri bilim ve araştırmalarla destekleyen, iş birliğine önem veren bir insan olduğunu belirten Tanır,"Girişimcilik mutlaka yeni bir ürünü ortaya çıkarmak için çalışmalar yapmak değildir. Eskiden beri yapılan bir işi daha iyi, da¬ha kaliteli, daha hızlı ve daha ucuza yapmak da girişimciliktir. Kısaca girişimci insan, mevcut yaşamı daha iyi ve yaşanabilir yapmak için çalışmalar yapan insandır. " diye konuştu.

Ülkenin ekonomik yönden kalkınması için insanlarının kazançlarının yüksek olması, işsizliğin sona ermesi için girişimci ve yenilikçi insanlara ihtiyacı olduğunu anlatan Tanır, öğrencilere henüz ilköğretim çağındayken girişimci olmanın toplum ve ülke kalkınmasındaki öneminin iyi anlatılması gerektiğini ifade etti.

İlköğretimde verilen bu kazanımların ileri ki yıllarda toplumun kendine güvenen, atılımcı ve katılımcı bireylerden oluşması için çalışmalar yapılmasının önemli olduğunu aktaran Tanır, " Bilginin ve tecrübenin işletmelerin hayatlarında çok önemli dönüm noktaları olduğunun bilincindeyiz. Girişimi ve girişimciliğin her zaman diliminde artan önemini bilerek, mevcut Manavgat ekonomisini canlandırmak ve bilgilendirmek üzere bir dizi seminerler düzenlemeye karar verdik. Bu kapsamda ilk seminerimizi bu gün düzenliyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar