Tamir çantasında para olduğunu zanneden soyguncular güvenlik görevlisini öldürdü

Kartal’da bir bankanın ATM’sine tamir için gelen görevlilere, yüzü maskeli soyguncular tarafından ateş açıldı. Olay yerinde ağır yaralanan bir güvenlik görevlisi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Para kasası zannetdikleri...

Google Haberlere Abone ol
Tamir çantasında para olduğunu zanneden soyguncular güvenlik görevlisini öldürdü

Kartal’da bir bankanın ATM’sine tamir için gelen görevlilere, yüzü maskeli soyguncular tarafından ateş açıldı. Olay yerinde ağır yaralanan bir güvenlik görevlisi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Para kasası zannetdikleri tamir çantasını alarak beyaz bir otomobille kaçan 2 zanlı aranıyor.

Olay, Kartal Soğanlık Mahallesi’nde meydana geldi. Bir bankanın görevlileri, 34 FY 4294 plakalı banka nakil aracı ile alışveriş merkezine geldi. Görevliler aracı otoparka bıraktıktan sonra yanlarına aldıkları tamir çantası ile alışveriş merkezi girişine doğru yürüdü. Bu sırada yüzlerinde maske ve kask olan 2 kişi banka görevlilerine ateş etti. Saldırı sonrası banka güvenlik görevlisi Ali Urşen göğsünden aldığı kurşunlarla yere yığıldı. Saldırganlar içerinde para olmayan tamir çantasını aldıktan sonra beyaz renkli bir otomobille olay yerinden kaçtı. Bu sırada yakında bulunan ve silah seslerini duyan sivil polisler de zanlıları yakalamak için arkalarından silahla ateş etti. Ancak zanlılar kaçmayı başardı. Ağır yaralanan Ali Urşen, Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Urşen, burada yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen çok sayıda polis çevrede geniş önlem alarak kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Zanlıların kullandığı arabanın lastiklerinin patlatıldığı ve zanlıların yaralı olabileceği tahmin ediliyor.

CİHAN

Yorumlar