Talas'ta gençlerin paintball heyecanı

Gençlerin birlik, beraberlik ve kaynaşması için Kayseri Talas Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 1. Geleneksel Paintball Şenliği düzenlendi. Şenlikte gençlere seslenen Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,...

Google Haberlere Abone ol
Talas'ta gençlerin paintball heyecanı

Gençlerin birlik, beraberlik ve kaynaşması için Kayseri Talas Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 1. Geleneksel Paintball Şenliği düzenlendi. Şenlikte gençlere seslenen Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Kahvehane köşelerinde okey oynamakla ülke olarak bir yere varamayız. Bu yüzden gençlerimizin istihdamına yönelik projeler hazırlayacağız." dedi.

     Reşadiye Mahallesindeki paintball alanına Kayseri'deki 10 farklı sivil toplum kuruluşundaki gençler geldi. Gençlerle bir araya gelen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, gençlerin bir araya gelmesinin önemine dikkat çekerek, "Biz belediye olarak bu kaynaşmaya her zaman destek veriyoruz." diye konuştu.

     Kendi branşında çalışmak isteyen gençlerin oranının yüzde 50'yi geçmediğine dikkat çeken Başkan Palancıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

    

    "Ortaokul ve lise düzeyindeki gençlerimizi iyi bir şekilde yönlendirerek mutlu olacakları ve istihdamı yüksek alanlarda çalışmalarını sağlayacağız. Üniversitelilerimizi de hem vizyon sahibi yapıp hem de tecrübe kazandırarak iş bulmalarını kolaylaştıracağız. Ayrıca master, doktora gibi konularda yurtdışındaki imkanları ücretsiz yararlanmalarına yardımcı olacağız. Belediyelerin temel vazifesi yol, asfalt ve kaldırımın yanında sosyal ve kültürel konularla toplumun her kesimine hizmet vermekle birlikte gençliğimizin de nitelikli nesil haline getirmek."

Düzenlenen turnuvada Talas Belediyesi Gençlik Meclisi'nden oluşan takım şampiyon oldu.

CİHAN

Yorumlar