Talaslı gençler vizyon kazanacak

AK Parti Kayseri Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, “gençliğe vizyon kazandırmak için çok önemli projelerimiz var.

Google Haberlere Abone ol
Talaslı gençler vizyon kazanacak

AK Parti Kayseri Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, “gençliğe vizyon kazandırmak için çok önemli projelerimiz var.” dedi.

Türkiye’de en önemli açığın kütüphane olduğunu vurgulayan Palancıoğlu, “Dünyada ki diğer örnekleri gibi 7 gün 24 saat açık olacak ‘Talas Kütüphanesi’ her yaştan insanın sıklıkla kullanacağı fonksiyonlara sahip olacak. Sadece kitapların yer almayacağı kütüphanede ‘sesli kitaplar’, kitapçı, kafeterya, ücretsiz internet ve bilgisayar imkanları, bankamatikler, kapalı otopark, ders çalışma ve toplantı odaları, gazete okuma salonu gibi çok fonksiyonlu olacak.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Talas ilçesindeki tüm vatandaşlara hitap eden projelerinin de olduğunu ifade eden Palancıoğlu, "Talas Yaşam Merkezi özellikle günlük hayatta yoğun olarak ihtiyaç duyulan gereksinimleri karşılayacak bir fonksiyona sahip olacak. Gençlerin ihtiyacı olan bir cep sineması, internet ve bilgisayar imkanlarının sağlandığı bir bilişim merkezi, farklı GSM operatörlerine ait mağazalar, kitapçı, PTT ve kargo firmaları ile bankamatikler Talas Yaşam Merkezi'nde yer alacak. Ayrıca, 25-75-150 ve 250 kişilik farklı büyüklükteki toplantı ve aktivite salonları, vatandaşlarımızın birçok toplantı ve aktivite için şahsi ve kurumsal kullanımına sunulacaktır." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar