Taksim'de yılbaşı hediyelerine akın

İstanbul’daki yılbaşı kutlamalarının merkezi olan Taksim Meydanı, yılbaşına saatler kala renkli görüntülere sahne oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Taksim'de yılbaşı hediyelerine akın

İstanbul’daki yılbaşı kutlamalarının merkezi olan Taksim Meydanı, yılbaşına saatler kala renkli görüntülere sahne oluyor. Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği tarafından organize edilen etkinliklerde, nostaljik tramvaydan hediyeler dağıtıldı. Çocukların hediye kapmak için gösterdikleri çaba kadar yetişkinlerin de hediyelere duyarsız kalmaması ilginç görüntüler oluşturdu. Tramvay üzerindeki orkestranın çaldığı şarkılar meydandaki kalabalığı coşturdu.

Derneğin organizasyonu nostaljik tramvayda bulunan orkestranın konseri ile başladı. Kendini müziğin etkisine kaptıranlar dans etmeye başladı. Şarkılara eşlik edenler tramvayın hareket etmesiyle İstiklal Caddesi boyunca takibe başladı. Aynı zamanda tramvayda bulunan Noel Baba kıyafetli orkestra üyelerinin dağıttığı hediyeleri kapma yarışı vardı. Başta çocukların ilgi gösterdiği hediye dağıtımı, tramvay ilerledikçe büyüklerin de ilgisini çekmeye başladı. Çoluk çocuk herkes dağıtılan hediyelerden almaya çalışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Öte yandan, Taksim Meydanı’ndaki yılbaşı hazırlıkları kapsamında Gezi Parkı vatandaşların kullanımına kapatıldı. Parka sadece polisler ve basın mensupları girebiliyor.

CİHAN

Yorumlar