Taksim’de yangın paniği

Beyoğlu Taksim Meydanı’nda bir büfede yangın çıktı. Olay yerine gelen çok sayıda polis ve itfaiye ekibi çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangının klimadan kaynaklandığı ortaya çıktı. Yangında can kaybı ve yaralanan olmadı. Taksim Meydan...

Google Haberlere Abone ol
Taksim’de yangın paniği

Beyoğlu Taksim Meydanı’nda bir büfede yangın çıktı. Olay yerine gelen çok sayıda polis ve itfaiye ekibi çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangının klimadan kaynaklandığı ortaya çıktı. Yangında can kaybı ve yaralanan olmadı.

Taksim Meydan İstiklal Caddesi girişinde bir büfenin çatısında klimadan kaynaklanan yangın çıktı. Alevli yanan klimadan çıkan duman caddeye dağıldı. İş yeri sahipleri yangın tüpleriyle söndürmeye çalıştı. Yangın kontrol altına alınamayınca olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İş yerinin ön kısmına şerit çeken itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. İstiklal Caddesi’nde panik havası oluştu. Bazı vatandaşlar ve turistler dumandan etkilendi. Tedbir amacıyla olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Yangında can kaybı ya da yaralanan olmadı. Yangının, klimanın elektrik kablolarından çıktığı öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar