Taksim’de üniversiteli kıza otomobil çarptı

Taksim’de karşıya geçmeye çalışan üniversite öğrencisi genç kıza otomobil çarptı. İlk yardımı bir kadın avukatın yaptığı yaralı genç kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay Mete Caddesi’nde saat 13.30 sıralarında meydana...

Google Haberlere Abone ol
Taksim’de üniversiteli kıza otomobil çarptı

Taksim’de karşıya geçmeye çalışan üniversite öğrencisi genç kıza otomobil çarptı. İlk yardımı bir kadın avukatın yaptığı yaralı genç kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay Mete Caddesi’nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gezi Parkı’ndan çıkıp Atatürk Kültür Merkezi istikametine gitmeye çalışan üniversite öğrencisi Gizem Çakır (20), caddeye adımını atar atmaz Bayram Ş.’nin kullandığı araca çarptı. Yerde hareketsiz yatan genç kızın yardımına ilk olarak çevre işyerlerinde çalışanlar koştu. Yardıma gelen bir kadın avukat, ağzından kanlar gelen ve kısa süreli şoka giren genç kızı konuşturup sağlık görevlilerinin gelmesini bekledi. Gizem Çakır’a durumuyla ilgili bilgi veren ve kesinlikle uyumaması gerektiğini söyleyen avukat, zaman zaman da çevredekilerden yaralının başından uzaklaşmalarını istedi. Yardımsever avukat bir yandan da telefonda genç kızın yakınlarına bilgi verdi. Bu sırada bir motosiklet sürücüsü de yerde yatan genç kıza kendisinin de birçok kez kaza geçirdiğini, korkulacak bir durumunun olmadığını söyleyerek uyumamasını tavsiye etti.

Bu sırada cep telefonuyla bilgi verilen Gizem Çakır’ın, Ayşegül isimli arkadaşı olay yerine koşarak geldi. Çakır’ı yerde yaralı halde görünce şok geçiren genç kız, daha sonra olay yerindekilerin telkinleriyle sakinleşti. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kıza boyunluk taktı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Çakır tedaviye alındı.

Öte yandan çevre sakinleri çift yönlü trafik işleyen Mete Caddesi’nde sürekli kaza olduğunun söyledi. Olay yerinde polislere kazanın nasıl olduğunu anlatan sürücü Bayram Ş., daha sonra ifadesi için polis merkezine götürüldü.

CİHAN

Yorumlar