Taksim’de 1 Mayıs için son hazırlıklar yapılıyor

1 Mayıs İşçi Bayramı için Taksim Meydanı'nda son hazırlıklar yapılıyor. Meydandaki Mobese kameralarının kayıt örnekleri alınıyor. Bu arada polis helikopteri de Şişli, Beşiktaş ve Taksim üzerinde gezerek toplanma alanlarını kontrol...

Google Haberlere Abone ol
Taksim’de 1 Mayıs için son hazırlıklar yapılıyor

1 Mayıs İşçi Bayramı için Taksim Meydanı'nda son hazırlıklar yapılıyor. Meydandaki Mobese kameralarının kayıt örnekleri alınıyor. Bu arada polis helikopteri de Şişli, Beşiktaş ve Taksim üzerinde gezerek toplanma alanlarını kontrol ediyor.

Taksim’de 1 Mayıs kutlamaları için sendikaların resmi başvurusunu reddeden İstanbul Valiliği, güvenlik nedeniyle meydanın açılmayacağını duyurmuştu. Bunun üzerine Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nda (DİSK) yapılan açıklamayla yarın Taksim’de olacakları belirtildi. Polis günler öncesinde Taksim için güvenlik önlemleri almaya başlamıştı. Bu gün de meydanda son hazırlıklar yapılıyor. Alandaki MOBESE kameralarından kayıt örnekleri alınarak kontrol ediliyor. Öte yandan polis helikopteri de Şişli, Beşiktaş ve Taksim Meydanı üzerinde gezerek yarın için hazırlık yapıyor.

CİHAN

Yorumlar