Taksim yönüne giden yollar kapatıldı

Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle Taksim Meydanı'nda toplanmak isteyen gruplara polis izin vermiyor. Polisler, önlem olarak Mecidiyeköy, Zincirlikuyu metrobüs istasyonlarında kontroller yapıyor. Mecidiyeköy'den Büyükdere Caddesi...

Google Haberlere Abone ol
Taksim yönüne giden yollar kapatıldı

Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle Taksim Meydanı'nda toplanmak isteyen gruplara polis izin vermiyor. Polisler, önlem olarak Mecidiyeköy, Zincirlikuyu metrobüs istasyonlarında kontroller yapıyor. Mecidiyeköy'den Büyükdere Caddesi ve Halaskargazi Caddesi'ni kullanarak Taksim yönüne gitmek isteyen sürücülere de izin verilmiyor.

Gezi olaylarının yıl dönümü nedeniyle Taksim ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Polis helikopteri havadan denetimlerini sürdürüyor. Taksim Meydanı'nı havadan takip eden polis helikopteri yerdeki birimleri yönlendiriyor. Mecidiyeköy yönünden Taksim yönüne gidecek sürücülere de izin verilmiyor. Mecidiyeköy Meydanı'nda kapatılan bu yollar nedeniyle yolcular duraklarda uzun kuyruklar oluşturdu. Trafikte de yer yer yoğunlaşmalar dikkat çekiyor.

CİHAN

Yorumlar