Taksiciler öldürülen arkadaşları için eylem yaptı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde taksi şoförlüğü yapan 2 çocuk babası Harun Ömür'ün (30) geçtiğimiz günlerde bıçaklanarak öldürülmesi protesto edildi.

Google Haberlere Abone ol
Taksiciler öldürülen arkadaşları için eylem yaptı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde taksi şoförlüğü yapan 2 çocuk babası Harun Ömür'ün (30) geçtiğimiz günlerde bıçaklanarak öldürülmesi protesto edildi. Gebzeli taksi şoförleri, protesto için kilometrelerce uzun araç kuyrukları oluşturdu.

350 taksici, Gebze İnönü Mahallesi Yumrukaya Çamlık Parkı Tesisleri önünde cinayete kurban giden Harun Ömür için toplandı. Sabah 08.00'de toplanan taksi şoförleri kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Taksi şoförleri, "Geçtiğimiz yıllarda da böyle bir cinayete kurban giden arkadaşımız oldu. Bizler ekmek parası kazanmak için gecemizi gündüzümüze katarak direksiyon sallıyoruz. Yaptığımız meslek gerçekten çok zor, aracımıza binen kimi insan para vermez, gasp edeni, zorluk çıkartanı her türlü şeylerle karşılaşıyoruz. Araçlarımızda kendimizi korumak için soba ya da benzeri şeyler bulundurduğumuzda emniyet güçleri tarafından engelleniyoruz. Ne yapacak bu taksiciler, ekmek parasını nasıl çıkartacak." sözleriyle tepkilerini dile getirdi. CİHAN

Yorumlar