Taksiciler, İsrail Büyükelçiliği önüne siyah çelenk bıraktı

İsrail Büyükelçiliği'ne siyah çelenk bırakan Ankaralı taksiciler, Gazze’deki katliamları protesto etti.     İsrail’in Ankara Büyükelçiliği önünde toplanan Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası, ‘Katil...

Google Haberlere Abone ol
Taksiciler, İsrail Büyükelçiliği önüne siyah çelenk bıraktı

İsrail Büyükelçiliği'ne siyah çelenk bırakan Ankaralı taksiciler, Gazze’deki katliamları protesto etti.

    İsrail’in Ankara Büyükelçiliği önünde toplanan Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası, ‘Katil İsrail anaların suçu ne?’, ‘Çocuk katili İsrail’i şiddetle kınıyoruz’ pankartları açtı. Grup, elçilik önüne siyah çelenk bıraktı.

    Grup adına konuşan Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanvekili İzzet Yıldırım, Ortadoğu’da yaşanan insanlık ayıbına ‘dur’ demek için toplandıklarını söyledi. Bu katliamın insanlık tarihine kara bir leke olarak geçeceğini aktaran Yıldırım, saldırıyı kınadıklarını belirtti.

    Yıldırım, "Özellikle Müslüman aleminin şu anda içinde bulunduğu mübarek Ramazan ayında yaşanan İsrail’in Filistin’e karşı yaptığı, çocukların kadınların ölümüne neden olan vahşete karşı öncelikle BM ve tüm dünya ülkelerini duyarlı olmaya ve bu yaşanan insanlık dışı vahşeti durdurmak için göreve davet ediyoruz." dedi.

    Yapılan açıklamanın ardından bir süre slogan atan taksiciler, korna çalarak buradan uzaklaştı.

CİHAN

Yorumlar