Taksiciler Başbakan'ın ziyaretini anlattı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Ortaköy Camii'nin açılışından sonra taksicilerin daveti üzerine Çırağan Taksi Durağı'nı ziyaret etti. Taksiciler, durakla ilgili sıkıntılarını Başbakan Erdoğan'a ilettiklerini söyledi.Başbakan...

Google Haberlere Abone ol
Taksiciler Başbakan'ın ziyaretini anlattı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Ortaköy Camii'nin açılışından sonra taksicilerin daveti üzerine Çırağan Taksi Durağı'nı ziyaret etti. Taksiciler, durakla ilgili sıkıntılarını Başbakan Erdoğan'a ilettiklerini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Ortaköy Camii'nin açılışını yaptı. Açılıştan sonra Erdoğan, taksicilerin daveti üzerine Çırağan Taksi Durağı'nı ziyaret etti. Taksicilerin sıkıntılarını dinleyen Erdoğan, durağın resmi olması için iletilen talebe "Konuyla ilgileneceğiz." cevabını verdiği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da daha sonra durağa geldi ve taksicilerle konuştu. Taksi şoförü Ömer Salim, "Başbakanımız bizi kırmadı ve geldi. Kendisinin sağlığını sorduk ve çok iyi olduğunu söyledi. Durakla ilgili sıkıntımız vardı, kendisine ilettik. Durak gayrı resmi. Konunun takipçisi olacağını söyledi." dedi.

CİHAN

Yorumlar