Taksi İçinde Vuruldu, Yardıma Gelen Ambulansa da Kurşun Yağdı

Elazığ'da, aralarındaki husumet nedeniyle tyükselişan iki kişiden biri, diğerini kovalayıp bindiği takside vurdu. Yaralı için gelen ambulansa da kurşun yağdırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Taksi İçinde Vuruldu, Yardıma Gelen Ambulansa da Kurşun Yağdı

Elazığ Yeni Mahalle Suyolu Sokak'ta karşılaşan ve daha öncelikle aralarında husumet olduğu belirtilen Zülfikar Yurdagül ile Can Fırat, tyükselişmaya başladı. Tyükselişma esnasında Yurdagül, üstünde taşıdığı tabancayı çıkarınca, Fırat kaçmaya başladı. Bir taksiye binen Fırat, peşinden yetişen Yurdagül'ün silahlı saldırısına uğradı.

TAKSİ İÇİNDE DEHŞET

Yurdagül, taksi arasında bir kaç el ateş açtığı Fırat, bacaklarından yaralanırken, saldırgan hadise yerinden kaçtı. Fırat, hadise yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kaçan Zülfikar Yurdagül'ü tutmak için çalışmalarını sürdürüyor.

HASTA ALMAYA GİDEN AMLUBANSA KURŞUN YAĞMURU

Şehirde yaşanan bir diğer vakada ise Nailbey Mahallesi'nde meydana geldi. İhbar üstüne mahalleye giden 23 BB 291 plakalı 112 Acil Servis ambulansına, arkadan gelen ve hızını alamayan bir vasıta çarptı. Ambulans hasar görmezken, çarpan arabanın ön tarafında hasar oluştu.

Bu araçtan inen ve sarhoş oldukları sanılan kişilerden biri, üstündeki tabanca ile ambulansa arka peşe ateş açtı. Bu bireyler araçlarına binerek kaçtı.

SAĞLIK PERSONELİ KAÇTI

Ölen yada yaralanan olmayan saldırıda iri korku yaşayan 3 sıhhat personeli, ambulansı hadise yerinde bırakarak kaçtı. Daha sonra haber verilmesi üstüne hadise yerine gelen polis, yaptığı incelemede ambulansa 5 kurşun isabet ettiğini belirledi. Sağlık personeli saldırgandan şikayetçi olurken, polis geniş çaplı tahkikat başlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar