TADEM’den Ücretsiz KPSS Kursu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Tatvan Aile Destek Merkezi, dershaneye gitme imkanı bulamayan 70 öğrenciye hafta içi ve hafta sonunda ücretsiz açık öğretim ve KPSS kursları veriyor.

Google Haberlere Abone ol
TADEM’den Ücretsiz KPSS Kursu



Kursların yaklaşık 3 haftadır verilmeye başladığını ve Ağustos 2014’e kadar da verilmeye devam edeceğini belirten TADEM-1 sorumlusu Büşranur İnanç, kursların hafta içi 2, hafta sonunda ise 8 saat olarak verildiğini söyledi. Kurslara gelen öğrencilere ücretsiz servis imkanı sunduklarını ifade eden Büşranur İnanç, “Kurslar kapsamında cumartesi ve pazar günleri KPSS kursu veriliyor. Pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde ise açık öğretim lisesi kursları veriliyor. Kurs gelen öğrencilerimizden 48’i açık öğretim lisesine 22’si ise KPSS kurslarına devam ediyor. Kurslarımız tamamen ücretsizdir. Kurslarımızda ayrıca öğrencilere motivasyonlarını artıracak sosyal etkinlikler ve seminerlerde veriliyor.” dedi.

Talep olması durumunda KPSS VE AÖL kursları için yeni kurslar açabileceklerini de kaydeden İnanç, “Kurslara kayıt olmak isteyen öğrencilerimizin kimlik bilgileriyle birlikte TADEM 1 merkezimize başvurmaları gerekiyor.” diye konuştu.

Kursa gelen öğrencilerden Leyla Çelik, kendilerine ücretsiz olarak kurs imkanı sağlayan yetkililere teşekkür ederek, “Burada birebir öğrenme imkanı buluyoruz, kaliteli zaman geçiriyoruz, öğrendikçe kendimize olan güvenimiz, başaracağımıza olan inancımız artıyor. Bizlere bu imkanı sunanlara teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kursa gelen öğrencilerde Gamze Akın da açılan kursu iyi değerlendirip iyi bir meslek sahibi olmak istediğini dile getirdi.

Yorumlar