Suudi Arabistan'dan Trabzon'a direkt uçak seferleri başlayacak

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Suudi Arabistan Havayolları’nın şirketinin yan şirketi Nas Air’in Trabzon’a direkt uçak seferleri başlatma kararı aldığı belirtildi.    Nas Air şirketi...

Google Haberlere Abone ol
Suudi Arabistan'dan Trabzon'a direkt uçak seferleri başlayacak

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Suudi Arabistan Havayolları’nın şirketinin yan şirketi Nas Air’in Trabzon’a direkt uçak seferleri başlatma kararı aldığı belirtildi.

    Nas Air şirketi yetkilileri ile Dubai’de yaptıkları görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Hacısalihoğlu, havayolu şirketinin Trabzon’a direkt sefer başlatması için daha önce davet edilmiş olduğunu belirterek “Nas Air aradan geçen bu zaman içerisinde yapmış olduğu araştırma ve inceleme sonucunda Trabzon’a direkt seferler başlatma kararı aldığını bildirdi.” dedi.

    Nas Air’in, Türk sivil havacılık yetkilileriyle görüşmelere başladığını ifade eden Hacısalihoğlu, en kısa sürede Suudi Arabistan ile Trabzon arasında yeni bir direkt uçak seferlerinin başlayacağı müjdesini verdi. Hacısalihoğlu, uçak seferlerinin başlaması ile Suudi Arabistan’dan gelecek olan turistlerin artacağını ifade etti. Suudi turistlerin Trabzon’da rahat edebilmeleri için Trabzonlu girişimcilerin hazırlıklı olmaları uyarısında bulunana Hacısalihoğlu, “Suudi Arabistan Trabzon arasında direkt uçak seferleri sadece Trabzon değil Doğu Karadeniz’deki komşu şehirlerimizi de turizmde hareketlendirecek ve katkı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar