Suud kralından Erdoğan'a taziye mesajı

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi

Google Haberlere Abone ol
Suud kralından Erdoğan'a taziye mesajı

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı SPA'da yer alan habere göre, Kral Selman terör saldırısı sebebiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği taziye mesajında, şiddetle kınadığı saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"İnsani ve ahlaki hiçbir etik ile bağdaşmayan, vatandaşların vefat ettiği Ankara'daki terör saldırısını üzüntü ve hüzün içinde öğrendik. Terör saldırısını şiddetli şekilde kınadığımızı ve kabul edilemez olduğunu belirterek, bu saldırılar nedeniyle size, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Türk halkına, Suudi Arabistan devleti ve halkı olarak en derin taziyelerimizi iletiyorum. Allah'tan hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır ve yaralananlara da yakın zamanda şifa temenni ediyorum."

İçişleri Bakanı Muhammed bin Nayif bin Abdülaziz ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman bin Abdülaziz de terör saldırısıyla ilgili Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Mesajda, saldırının şiddetle kınandığı ve kabul edilemez olduğu belirtilerek, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da acil şifa temennisinde bulunuldu.

Yorumlar