Sürücüler Diyarbakır-Siverek karayolunda mahsur kaldı

Diyarbakır'da kara hazırlıksız yakalanan sürücüler yollarda mahsur kaldı. Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda araçlar adeta kara saplanırken, sürücüler kurtarma ekiplerinin yeterli çalışma yapmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sürücüler Diyarbakır-Siverek karayolunda mahsur kaldı

Diyarbakır'da kara hazırlıksız yakalanan sürücüler yollarda mahsur kaldı. Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda araçlar adeta kara saplanırken, sürücüler kurtarma ekiplerinin yeterli çalışma yapmadığını söyledi..

    Doğu ve güneydoğuda etkisini artıran yoğun kar yağışı en çok sürücüleri etkiledi. Diyarbakır'dan Türkiye'nin çeşitli illerine gitmek üzere yola çıkan TIR ve kamyonlar, şehir merkezinden çıkar çıkmaz mahsur kaldı. Bazı araçlar rampadan çıkamayınca yol kapandı. TIR sürücülerinden Ertuğrul Erendağ, dün öğlenden beri yolda mahsur kaldığını dile getirdi. Erendağ, "Kimse bizimle ilgilenmiyor. Yollarda perişan olduk. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Karayolları ekiplerini göremedik. Hiç bir çalışma yapılmıyor." şeklinde konuştu.

    Sürücülerden Ümit Yıldırım ise "Batman'dan Kırıkkale'ye gidiyorum. Buraya karayolları ekipleri gelmemiş. Arkadaşlarım yolda mahsur kaldı. Zincirimizi takmışız ana gidemiyoruz. Tuzlama yok." dedi.

    İsmail Altundağ, Van'dan yola çıktıklarını, Diyarbakır'da kadar hiçbir sorun yaşamadığını söyledi. Altundağ, "Erzurum ve Van'dan Diyarbakır'a kadar geldim bu rezilliği görmedim. Karayolları çalışmadığı için perişan olduk. Kolay zamanda herkes çalışıyor önemli olan zor zamanda vatandaşa hizmet götürmek." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar