Suriye'ye yardım TIR'ları yola çıkıyor

Ankara Pursaklar Belediyesi Erdemli Gençlik Kulübü ve Nezaket Okulları’nın başlatmış olduğu Suriye’ye yardım kampanyasına Sirkeli’den de destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
Suriye'ye yardım TIR'ları yola çıkıyor

Ankara Pursaklar Belediyesi Erdemli Gençlik Kulübü ve Nezaket Okulları’nın başlatmış olduğu Suriye’ye yardım kampanyasına Sirkeli’den de destek geldi. Toplanan yardımlar Suriye için yola çıkıyor.
Suriye’de yaşanan drama sessiz kalmayan Erdemli Gençlik Kulübü ve Nezaket Okulları öğrencileri “İnsanlık Aç ve Üşüyor” kampanyası başlattı. Minik eller genç beyinlerle buluştu. Ortaya iki TIR dolusu yardım malzemesi çıktı. Düzenlenen kampanya ile çok sayıda Suriyeli'nin ihtiyacını giderecek malzemelerin paketleme işlemi yapıldı. Giyimden gıdaya birçok ihtiyacın karşılanacağı yardımlar önümüzdeki günlerde Suriyelilere ulaştırılacak.
Erdemli Gençlik Kulübü ve Nezaket Okullarının duyarlılığı ile başlayan kampanyaya destek veren Sirkeli halkı; battaniye, giyecek, soba ve yiyecek gibi çok sayıda yardım malzemesini belediye bünyesindeki Erdemli Gençlik Kulübü'ne teslim etti. TIR’lara yüklenen yardım malzemeleri yarın öğlen Pursaklar Merkez Camii önünde düzenlenecek olan törenle Suriyelilere gönderilecek.
CİHAN

Yorumlar