Suriyelinin bavulundan cinsel hap ve gizli kameralar çıktı

Gaziantep Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ve Gaziantep Havalimanı Gümrük Müdürlüğü ekipleri, Hindistan'dan Türkiye'ye hava yoluyla gelen Suriyeli yolcunun valizlerinde yapılan aramada 35 bin 110 cinsel hap ile 23 gizli kamera ele geçir.

Google Haberlere Abone ol
Suriyelinin bavulundan cinsel hap ve gizli kameralar çıktı

Gaziantep Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ve Gaziantep Havalimanı Gümrük Müdürlüğü ekipleri, Hindistan'dan Türkiye'ye hava yoluyla gelen Suriyeli yolcunun valizlerinde yapılan aramada 35 bin 110 cinsel hap ile 23 gizli kamera ele geçirildi.

Hindistan'dan İstanbul aktarmalı olarak Türkiye'ye giriş yapmak üzere Gaziantep Havalimanı Dış Hatlar yolcu salonuna gelen Suriye uyruklu J.A.'nın hareketlerinden görevliler şüphelendi. J.A.'nın yanındaki 2 valiz x-ray cihazında tarandı. Yapılan taramada, açılan valizlerden 35 bin 110 adet cinsel uyarıcı hap ile 13'ü kalem, 10'u anahtarlık tipi olmak üzere 23 gizli kamera bulundu.

Hap ve gizli kameralarla yakalanan Suriyeli hakkında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. CİHAN

Yorumlar