Suriyelileri hastaneye götüren minibüs kaza yaptı

Gaziantep'in Nizip ilçesindeki çadır kentte kalan Suriyelileri hastaneye taşıyan minibüs ile özel halk otobüsü kaza yaptı. Demir bariyerlere çarpan minibüs itfaiyenin yardımı ile kurtarıldı. Kazada Suriye uyruklu bir kişi yaralandı.Nizip...

Google Haberlere Abone ol
Suriyelileri hastaneye götüren minibüs kaza yaptı

Gaziantep'in Nizip ilçesindeki çadır kentte kalan Suriyelileri hastaneye taşıyan minibüs ile özel halk otobüsü kaza yaptı. Demir bariyerlere çarpan minibüs itfaiyenin yardımı ile kurtarıldı. Kazada Suriye uyruklu bir kişi yaralandı.

Nizip çadır kentte kalan Suriyeli mültecileri şehir merkezinde bulunan hastanelere getiren Delil Fırat yönetimindeki 27 Y 7456 plakalı minibüs ile Nurettin Bay kontrolündeki 27 ACJ 78 plakalı belediye otobüsü çarpıştı. Hürriyet Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, orta refüjdeki demir bariyerlere çarpan minibüs, itfaiye ekiplerinin demirleri kesmesi ile kurtarıldı. Kazada yaralanan Mahmud Şıhmehmet hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası özel halk otobüsü yetkilileri ile Suriyeli tercümanlar arasında yaşanan tartışma, polis ekipleri tarafından yatıştırıldı.

Tercüman Ahmet Aslantay, Nizip çadır kentten yolcuları hastaneye getirdiğini anlatarak, "İşimizi bitirdik, Nizip çadır kente dönüyorduk. Belediye otobüsü bizi sıkıştırdı, bu hale geldik. 14 Suriyeli vardı araç içerisinde. Polis arkadaşlar olmasaydı bizleri linç edeceklerdi.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar