Sürat Kargo eğitim toplantılarını sürdürüyor

Sürat Kargo Karadeniz Bölge Müdürlüğü tarafından eğitim toplantısı düzenlendi.Samsun Canik Başarı Üniversitesi'nde gerçekleştirilen eğitim toplantısına İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'ndan İş Baş Müfettişi Ramazan Güçlü ile...

Google Haberlere Abone ol
Sürat Kargo eğitim toplantılarını sürdürüyor

Sürat Kargo Karadeniz Bölge Müdürlüğü tarafından eğitim toplantısı düzenlendi.

Samsun Canik Başarı Üniversitesi'nde gerçekleştirilen eğitim toplantısına İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'ndan İş Baş Müfettişi Ramazan Güçlü ile İş Müfettiş Yardımcısı Elif Türk katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Karadeniz Bölge Müdürü Tuncay Engin, sektöre 2003 yılında girmelerine rağmen, kısa sürede rakiplerinin önüne geçerek sektörün parlayan yıldızı haline geldiklerini söyledi.

Engin, “Sürat Kargo teknolojiyi en iyi kullanan firma olması özelliği ile de kargo sektöründe ayrıcalık oluşturuyor.” diye konuştu.

Personel eğitimine verilen öneme dikkat çeken Engin, "Personel eğitimi sektörü büyütmekte. Sürat Kargo sektöre yeni sayılabilecek bir tarihte girmiş olmasına karşın pastanın yüzde 10’una ulaşmış bulunuyor. Bu rakam her yıl gittikçe artmakta. 2013 yılında yüzde 34 büyüdük. Hedefimiz pastadan alınan payı yüzde 20–22’ye taşıyacağımızı düşünüyoruz.” dedi.

Toplantıya onur konuğu olarak katılan İş Baş Müfettişi Ramazan Güçlü ise “Kargo sektörü emeğe dayalı bir sektör” diyerek, Hedefimiz sektördeki eksiklikleri en aza indirmektir.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar