Sürat Kargo acenteleri artıyor

Sürat Kargo'nun 290. acentesi Suluova’da açıldı. Türkiye Geneli 345 şubesi, 65 nokta, 1176 mobil dağıtım alanı olan Sürat Kargo’nun 289 acentesi bulunmakta.

Google Haberlere Abone ol
Sürat Kargo acenteleri artıyor

Sürat Kargo'nun 290. acentesi Suluova’da açıldı.

Türkiye Geneli 345 şubesi, 65 nokta, 1176 mobil dağıtım alanı olan Sürat Kargo’nun 289 acentesi bulunmakta. 290. acentesini ise Suluova Cumhuriyet Mah. Atatürk Blv. No:220 adresine açan Sürat Kargo genç yatırımcılara güvenli liman olmaya devam ediyor. Sürat Kargo Karadeniz Bölge Müdürü Tuncay Engin, son yıllarda acenteleşme de büyük yol katettiklerini ve çoğu yatırımcının şirketi güvenli bir yatırım aracı ve iş sahası olarak gördüklerini belirtti. Sürat Kargo'nun yatırımcılara büyük fırsatlar sunduğunun altını çizen Engin "Artık dünyada ki ticaret anlayışı değişiyor ve tüm markalar yatırımcılarla ortaklık yoluna gidiyor. Biz de bu sektörde yer edinmek isteyen küçük ve orta sınıf yatırımcılarla Acente sayesinde ortaklık kuruyoruz. Sürat Kargo olarak maliyetlerimizi azaltıyor ve yatırımcılara bir iş sahası olanağı sağlıyoruz." dedi.

Acente açmak isteyen fakat sektör bilgisi bulunmayan yatırımcılara da 45 günlük uygulamalı operasyon, finans, müşteri ilişkileri ve pazarlama konularında eğitim verildiğinin altını çizen Tuncay Engin; "Acenteleşmeye 2006 yılında başladık. Hedefimiz tüm şubelerimizi acenteye çevirmektir." dedi.
CİHAN

Yorumlar