Sungurlu'da AK Parti teşkilatı toplu istifa etti

Çorum'da AK Parti Sungurlu ilçe teşkilatı toplu olarak istifa etti. AK Parti'de olan ilçe belediyesinin MHP'ye geçmesinin ardından başarısız oldukları gerekçesi ile genel merkez tarafından istifası istenen ilçe teşkilatı toplu olarak istifa...

Google Haberlere Abone ol
Sungurlu'da AK Parti teşkilatı toplu istifa etti

Çorum'da AK Parti Sungurlu ilçe teşkilatı toplu olarak istifa etti. AK Parti'de olan ilçe belediyesinin MHP'ye geçmesinin ardından başarısız oldukları gerekçesi ile genel merkez tarafından istifası istenen ilçe teşkilatı toplu olarak istifa ettiklerini açıkladı.

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Muammer Çuhacı ve yönetim kurulu üyelerinin tamamının istifa ettiği öğrenilirken, Süleyman Soylu'ya istifa dilekçelerini verdikleri belirtildi.

İlçe Başkanı Çuhacı ise istifasını isteyenin AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan olduğunu iddia ederek, başkan Ceylan'ın farklı hesapları olduğunu iddia etti.

İstifaları etmeleri istenmesinin yerel seçimlerinde başarısız olmalarından kaynaklanmadığını ileri süren Çuhacı, "Biz partimize gönülden bağlıyız. Bu gönül bağımızı da kimse koparamayacak.'' dedi.

CİHAN

Yorumlar