Sultangazi’deki çatışma sonrası yaşananlar kamerada

Sultangazi’de dün iki grup arasında yaşanan ve uzun namlulu silahların da kullanıldığı çatışma sonrası yaşananlar cep telefonuyla kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Sultangazi’deki çatışma sonrası yaşananlar kamerada

Sultangazi’de dün iki grup arasında yaşanan ve uzun namlulu silahların da kullanıldığı çatışma sonrası yaşananlar cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde kundaklanan otomobil ile iş yerinin alev alev yandığı görülüyor. Emniyet güçleri, tedirginliğin sürdüğü mahallede nöbet tutuyor.

Habibler Mahallesi A-1 Caddesi üzerinde dün iki grup arasında çatışma çıkmıştı. Uzun namlulu silahların da kullanıldığı olayda 2 kişi yaralanmış bir otomobil ile iki iş yeri de kundaklanmıştı. Olaylar çok sayıda polis ekibinin mahallede önlem almasıyla sona ermişti. Mahalledeki gergin bekleyiş ve tedirginlik ise devam ediyor. Olayların daha da büyümemesi için çevik kuvvet ve sivil polisler mahallede nöbet tutuyor.

İki grup arasındaki çatışma sonrası yaşananları bir vatandaş cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerde, kundaklanan otomobil ile iş yerlerinin alev alev yandığı görülüyor. Vatandaşların panik halinde bağırması ve koşturması da görüntülere yansıyor. Mahalle sakinleri de yaşanan olaylar sebebiyle büyük tedirginlik yaşadıklarını dile getirdi. Vatandaşlar, işe gidip gelirken bile korktuklarını ifade etti. Polisin mahalledeki nöbeti devam ediyor.



CİHAN

Yorumlar