Sultan Murat Koleji'nde mezuniyet heyecanı

Sivas Sultan Murat Koleji 14’üncü dönem mezunlarını verdi. Lisede öğrenim gören 84 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Sultan Murat Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Sultan Murat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Taner Gökalp,...

Google Haberlere Abone ol
Sultan Murat Koleji'nde mezuniyet heyecanı

Sivas Sultan Murat Koleji 14’üncü dönem mezunlarını verdi. Lisede öğrenim gören 84 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Sultan Murat Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Sultan Murat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Taner Gökalp, Sultan Murat Buruciye Lisesi Müdürü Murat Kocar, Sultan Murat Lisesi Müdürü Yılmaz Deniz, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Sultan Murat Buruciye Müdürü Murat Kocar, 20 yıldır Sivas eğitimine önemli katkılar sağladıklarını belirterek, kolejin öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla açıldığı günden bu güne kadar fedakâr ve çalışkan öğretmenler rehberliğinde birçok başarıya imza attığını söyledi. Kocar, "1994 yılından beri Sivas’lılara hizmet eden okulumuz, özellikle gençliğin yozlaştığı ve ailelerin çocuklarına sahip çıkmaya zorlandığı bir dönemde, evladını donanımlı ,dünya ile barışık, milli ve ahlaki değerlerle yetiştirmek için çabalayan ailelerin yardımına koşmuştur." şeklinde konuştu.

Sultan Murat Koleji'nin kurulduğu ilk yıldan itibaren ahlaklı ve bilgiyle donanmış insanlar yetiştirmeyi hedeflediğini kaydeden Sultan Murat Lisesi Müdürü Yılmaz Deniz ise kolejin yaptığı sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle bütün Sivas’ın kabul ettiği bir marka okul haline geldiğine değinerek, “Sivas insanının Sultan Murat Koleji ailesine duyduğu güven ve talep devam etmekte olup bu durum bizi daha fazla çalışmaya ve imkânlarımızı daha fazla zorlamaya sevk etmektedir." ifadelerini kullandı.

Plaket sunumunda söz alan veliler ise öğretmenlerin fedakârlığını anlatırken, öğrencilerin mutluluğu için kendi mutluluğundan vazgeçen öğretmenleri övdü.Konuşmalarından ardından Okul Müdürü Murat Kocar öğretmenlere ve öğrencilere plaket verdi. Program sonunda, öğretmenlerimizin mezunlarla ilgili duygu ve düşüncelerini ifade video gösterisi de yer aldı.

CİHAN

Yorumlar