Sultan Murat Koleji, deneme sınavı yaptı

Sultan Murat Eğitim Kurumları, Sivas’ta eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerini deneme sınavında bir araya getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Sultan Murat Koleji, deneme sınavı yaptı

Sultan Murat Eğitim Kurumları, Sivas’ta eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerini deneme sınavında bir araya getirdi. 'Eğitim bursu ödüllü' deneme sınavı, öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 4 bin öğrencinin başvuru yaptığı sınav, Sultan Murat ve Buruciye kampüslerinde gerçekleştirildi. Öğrenciler sınav salonlarında ter dökerken veliler de bahçede heyecanlı anlar yaşadı. Sınav sorularının cevap anahtarları, kurumun resmi internet sitelerinde sınav bitiminden itibaren duyuruldu. Sonuçlar ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Sultan Murat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Taner Gökalp, amaçlarının kaliteli eğitimi Sivas ve Türkiye için daha da artırmak olduğunu söyledi. Öğrenci sayılarının bu yıl bin 500’e yaklaştığını vurgulayan Gökalp, il geneli deneme sınavlarıyla öğrencilerin özgüven kazanmalarına katkı sağladıklarını, aynı zamanda Sivas’taki her öğrenciye kurumlarının kapısını açtıklarını ifade etti. Gökalp, “20 yıldır Sivas halkımızın güveniyle büyümeye devam ediyoruz. Eğitimde başarıyı ödüllendirmek önceliklerimiz arasındadır. Sınavımıza katılan bütün öğrencilere ve ailelerine, okullarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim.”şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar