Sultan Alparslan Koleji geleneksel iftarında basın mensupları bir araya geldi

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji'nin geleneksel Ramazan iftar buluşmasında, yerel ve ulusal basın mensupları bir araya geldi. Kolej öğretmenleri ve idarecileri her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde ve Ramazan'da, ilde görev yapan gazeteciler...

Google Haberlere Abone ol
Sultan Alparslan Koleji geleneksel iftarında basın mensupları bir araya geldi

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji'nin geleneksel Ramazan iftar buluşmasında, yerel ve ulusal basın mensupları bir araya geldi. Kolej öğretmenleri ve idarecileri her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde ve Ramazan'da, ilde görev yapan gazeteciler ile bir araya geliyor.

Bu Ramazan'da da gazetecilere sofrasını açan kolej önceki yıllarda düzenlenen, fakat bu yıl hükümet tarafından yasaklanan ve dünyanın ilgisini Türkiye'ye çeken Türkçe Olimpiyatları'nın jenerik müziği 'Yeni Bir Dünya' şarkısı eşliğinde ikramlarda bulundu. Hoş sohbet ortamında başlayan iftar programı ezanın okunması ve açılan oruçlarla başladı. İftar sonrası basın mensuplarıyla çaylı muhabbet edildi.

Davete katılan basın mensuplarına teşekkür eden Sultan Alparslan Koleji Müdürü Fatih Akaslan, konuşmasında, yardımlaşmanın zirvede olduğu Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu. Allah'ın bir sonraki Ramazan’da da bir araya getirmesi dileklerinde de bulunan Müdür Akaslan, "Geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan iftarlarında siz kıymetli basın mensuplarıyla bir araya gelmemiz, bizler açısından sevindirici olmuştur. Yardımlaşmanın zirvede olduğu bu ayın hepimiz için güzelliklerin arttığı, özel bir zaman dilimi olması ve Allah'tan (cc) bizleri bir sonraki Ramazan'a eriştirmesini temenni ediyorum." dedi.

Kars'taki yardıma muhtaç ailelere verilecek yardımların da sadece bu aydan ibaret olmaması gerektiğini de ifade eden Akaslan, "İftar sofraları, birlik ve beraberlik içerisinde şenleniyor. Bu birlik ve beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmaması ve daha nice Ramazanların ağız tadıyla karşılanmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile tüm İslam aleminin, Karslıların ve sizlerin Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyorum." şeklinde konuştu.

İftar programına katılan gazeteciler adında konuşan Pusula ve Ölçek Gazetesi Temsilcisi Tacettin Durmuş, her yıl olduğu gibi geleneksel hale getirdikleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Ramazan'da iftar programıyla kendilerini unutmayarak davet eden ve sofralarını nezih bir şekilde açan Sultan Alparslan Koleji yönetimine teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar