Sultan Alparslan gazetecileri ağırladı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla medya mensuplarını ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Sultan Alparslan gazetecileri ağırladı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla medya mensuplarını ağırladı. Geleneksel hale gelen yemekte kolej müzik öğretmeni Eta Kotan keman eşliğinde dinleti sundu.

Sultan Alparslan Koleji yerleşkesinde gerçekleşen yemeğe Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yücel Sezer, Genel Sekreter Burhan Akyıldırım ve yerel ile ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

KKDGC Başkanı Sezer, burada yaptığı konuşmada, her yıl geleneksel halde düzenlenen etkinlikten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sultan Alparslan Koleji Müdürü, adet ettikleri gibi bizleri yine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çerçevesinde davet edip ağırladılar. Bizler bu davetten memnun olduk, demek ki bu memleketin ve bu şehrin basın mensuplarına değer veriyorlar. Vermeye de devam ediliyor. Bundan da biz gurur duyuyoruz. Müdürümüzün bu inceliğine tekrar teşekkür ediyorum. Burada bulunarak müdürümüzün temsil ettiği okuluna, mensuplarına ve öğrencilerine bizde sevgilerimizi gösteriyor değer veriyoruz." dedi.

Kolej yönetim kurulu üyesi Dr. Yunus Yılmaz'da sanki hep özel günlerinde insanların hatırlandığına değinerek, "Halbuki bütün meslek gruplarının daima hatırlanması gerekir. Bir zamanlar bu ülkede doğru düzgün haber alamıyorduk. Günümüzde basın çeşitliliği, gazetecilik çeşitliliği, yazar çeşitliliği ve teknoloji çeşitliliği her görüşü önümüze getiriyor ve en azından bu görüşler hakkında bilgi alıyoruz. " diye konuştu.

KALEMİNİZ HİÇ SUSMASIN

Kolej Müdürü Fatih Akaslan ise gazetecilerin mesai metfunu gözetmeksizin kısıtlı imkânlarla çalışmalarının takdire şayan olduğunu ve kamuoyunu her konuda bilgilendirmelerinin ise demokrasilerinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu ifade ederek, "Kaleminiz hep doğruları yazsın, hiç susmasın dileklerimi iletiyor, 10 Ocak Çalışana Gazeteciler Gününüzü kutluyorum." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar