Süleyman Aslan görevinden istifa etti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile gündeme gelen ve Halk Bankası Genel Müdürlüğü’nden Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Süleyman Aslan görevinden istifa etti.Ziraat Bankası’ndan...

Google Haberlere Abone ol
Süleyman Aslan görevinden istifa etti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile gündeme gelen ve Halk Bankası Genel Müdürlüğü’nden Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Süleyman Aslan görevinden istifa etti.

Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamada, “31 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Bankası Genel Kurulu'nda, Banka Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş olan Sayın Süleyman Aslan, anılan görevinden 30 Nisan 2014 tarihi itibarıyla istifaen ayrılmıştır.” denildi.

Aslan'ın, Ziraat Bankası AŞ Yönetim Kurulu’na sunduğu istifa dilekçesinde ise '31 Mart 2014 tarihli Genel Kurulda Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilmiş olmaktan onur duyduğu, bu nedenle şahsına duyulan güvenden ötürü, görev vererek atayan iradeye şükranlarını sunduğu' belirtildi.

CİHAN

Yorumlar