Suç makinesine polis baskını

Aksaray polisi, aralarında cinayetin de bulunduğu toplam 9 ayrı suçtan aranan ve 13 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.

Google Haberlere Abone ol
Suç makinesine polis baskını

Aksaray polisi, aralarında cinayetin de bulunduğu toplam 9 ayrı suçtan aranan ve 13 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.D.’nin (33) kaldığı evi tespit etti. Operasyon düzenleyen polise, B.D. ile birlikte 2’si kadın 3 akrabası direndi. B.D. ile birlikte polise saldırdıkları iddia edilen A.D., D.D. ve erkek kardeşi Ş.D. gözaltına alındı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi polisleri, kasten adam öldürme dahil, çeşitli suçlardan 13 yıl 6 ay hapis cezası ve 7 bin 750 lira para cezası bulunan B.D.’nin memleketi Aksaray’da olduğunu tespit etti. B.D.’nin Ereğlikapı Mahallesi'ndeki bir evde olduğunu belirleyen polis, saat 18.00 sıralarında eve baskın düzenledi. Baskında, iddiaya göre B.D.’nin akrabaları polise direnerek saldırdı.

Polis, A.D. ve D.D.’yi ruhsatsız silah bulundurmak, erkek kardeşi Ş.D.’yi ise ‘polis ekibine karşı görevi yaptırmamak için direnme-tehdit-hakaret ve iftira’ suçlarından gözaltına aldı.
B.D., polisteki sorgusunun ardından çıkarıldığı Adliyede tutuklanarak, cezaevine konuldu. 3 akrabasının ise sorgusunun sürdüğü, ifadelerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


CİHAN

Yorumlar