Su sporları merkezinde son aşamaya gelindi

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, su sporları merkezinin ağustos ayında hizmete açılacağını bildirdi.Gazetecilerle birlikte, Klavuzlu Barajı kıyısında inşaatı devam eden Su Sporları Merkezi'nde incelemelerde...

Google Haberlere Abone ol
Su sporları merkezinde son aşamaya gelindi

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, su sporları merkezinin ağustos ayında hizmete açılacağını bildirdi.

Gazetecilerle birlikte, Klavuzlu Barajı kıyısında inşaatı devam eden Su Sporları Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kabakcı, maliyeti 3 milyon liraya ulaşan merkezin ağustos ayında hizmete açılacağını belirtti. Mersin'de Akdeniz Oyunları için yapılan iskele ve dubaların Kahramanmaraş’a getirildiğini söyleyen Kabakcı, merkezin tamamlanmasıyla kentin su sporları için cazibe merkezi olacağını ifade etti.

Yapımı devam eden merkezde kano, kürek ve ödül iskelesinin tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Kabakcı: “Orman Genel Müdürlüğü'nden 14 dönümlük arsa tahsisinin gerçekleşmesinden sonra çalışmalara hızla başladık. 6 yıllık süreçte gerekli proje çalışmalarının ardından yol açma çalışmaları yapıldı, akabinde su sporları merkezi için ihale yapıldı. Bina da temmuz ayı sonunda tamamlanacak. Bu süre zarfında il müdürlüğümüz olarak Mersin limanında Akdeniz oyunları için yapılan iskele ve dubaları sökerek buraya getirdik. İlimiz su sporları için çok önemli bir merkez olacak. Barajlar kenti olarak bildiğimiz Kahramanmaraş’ta olimpik branş olarak kabul edilen kano, kürek ve benzeri sporların yapılmasını sağlamak bizim asli görevimiz. Şehrimiz bunu hak ediyor.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar