STSO yönetim kurulundan belediyeye ziyaret

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) yönetim kurulu üyeleri, Siirt Belediyesi'ni ziyaret ederek, eşbaşkanlar Belkiza Beştaş Epözdemir ve Tuncer Bakırhan’ı tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis...

Google Haberlere Abone ol
STSO yönetim kurulundan belediyeye ziyaret

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) yönetim kurulu üyeleri, Siirt Belediyesi'ni ziyaret ederek, eşbaşkanlar Belkiza Beştaş Epözdemir ve Tuncer Bakırhan’ı tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Özdemir, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Başkan Vekili Nedim Kuzu ve Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çelepkolu’dan oluşan STSO yönetim kurulu, Siirt Belediyesi'ni ziyaret etti. Siirt Belediyesi eşbaşkanları Epözdemir ve Bakırhan tarafından karşılanan STSO yönetim kurulu üyeleri bir süre sohbet etti. STSO Meclis Başkanı Nihat Özdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılan seçimlerde halkın teveccühü ile Siirt Belediye eşbaşkanlığına seçilen Belkiza Beştaş Epözdemir ve Tuncer Bakırhan’ı tebrik etiklerini ifade ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Siirt Belediye Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan da STSO yönetim kurulunun kendilerini ziyaretlerinden ve gösterilen nezaketten dolayı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. STSO yönetim kurulu üyelerinin ziyareti, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

CİHAN

Yorumlar