Steven Seagal Beşiktaş’ta iftar çadırına konuk oldu

Aksiyon filmlerinin ünlü oyuncularından Steven Seagal, Beşiktaş Belediyesi’nin iftar çadırına konuk oldu. Burada Kur’an-ı Kerim dinleyen Seagal dua etmeyi de ihmal etmedi. Seagal, İstanbul’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Aksiyon...

Google Haberlere Abone ol
Steven Seagal Beşiktaş’ta iftar çadırına konuk oldu

Aksiyon filmlerinin ünlü oyuncularından Steven Seagal, Beşiktaş Belediyesi’nin iftar çadırına konuk oldu. Burada Kur’an-ı Kerim dinleyen Seagal dua etmeyi de ihmal etmedi. Seagal, İstanbul’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Aksiyon filmleriyle tanınan Hollywood’un ünlü oyuncusu Steven Seagal, konser için geldiği İstanbul’da Beşiktaş Belediyesi’nin Barbaros Meydanı’ndaki iftar çadırına konuk oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile birlikte ilk önce Beşiktaş sahiline giden Seagal, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Seagal, gazetecilerin din değiştirmeyi düşünüp düşünmediğini sorusuna, tüm dinlerin şerefli olduğunu ve hepsine saygı duyduğunu belirtti. Seagal, başta kuzu kebabı olmak üzere Türk yemeklerini çok beğendiğini dile getirdi. Türkiye’ye geldiği için mutlu olduğunu aktaran Seagal İstanbul’u çok beğendiğini de sözlerine ekledi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da Steven Seagal’e kendilerini ramazan sofralarında şereflendirdiği için teşekkür etti. Murat Hazinedar, “Öncelikle ramazan çok önemli bir ay. Beşiktaş İstanbul’un kalbi, İstanbul’u kalbinde bizimle buluştu. Bu akşam’da konseri var. Konseri öncesi üstelik bir sanatçının hiç yapmayacağı bir şeyi yaptı. Bizi iftar sofrasında yalnız bırakmıyor.” dedi.

Ramazan çadırına geçen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Steven Seagal burada ezanın okunmasını Kur’an-ı Kerim dinleyerek bekledi. Kur’an tilavetinin ardından Seagal’in ellerini açarak dua etmesi ise dikkat çekti. Seagal’a iftar çadırındaki vatandaşlar da ilgi gösterdi. Hayranları Seagal’ın bol bol fotoğrafını çekti. Steven Seagal, Muratt Hazinedar’ın olduğu bir fotoğrafı imzaladıktan sonra konser vereceği Harbiye’ye gitti.

CİHAN

Yorumlar